Nyss hemkommen från Den Stora Resan med ungarna kan jag bara instämma i det här. Att resa är att hitta tillbaka till sig själv. Den där människan man verkligen är. Längst inne, bortom krav och räkningar och allt det där andra, bruset. Jag är så tacksam över denna viloperiod. Nu vill jag ingenting hellre än att skriva, skriva, skriva och jobba och träna och hitta på äventyr i vardagen. Ta vara på varje dag. Livet, hörni. Det är en jädrans gåva. ️

Nyss hemkommen från Den Stora Resan med ungarna kan jag bara instämma i det här. Att resa är att hitta tillbaka till sig själv. Den där människan man verkligen är. Längst inne, bortom krav och räkningar och allt det där andra, bruset. Jag är så tacksam över denna viloperiod. Nu vill jag ingenting hellre än att skriva, skriva, skriva och jobba och träna och hitta på äventyr i vardagen. Ta vara på varje dag. Livet, hörni. Det är en jädrans gåva. ️

Det går inte att kommentera längre.