Jag slutar aldrig att förundras över vart livet tar mig. Repost @yogaworld.se ”Hon kände inte att hon hade en själ. Det var tomt där inne. Vem var hon om hon inte hjälpte alla andra, kände av stämningar för att göra andras behov till lags och bli den som behövdes för stunden? Hillevi Wahl gav sig långt ut i världen och djupt in i sitt inre på upptäcktsfärd. Vem var hon när hon bara var Hillevi? Vad kände, ville och behövde hon då?” I nästa nummer av Yoga World får ni träffa @hilleviwahl som berättar om hur hon byggt upp sin självkänsla och självbild från grunden, tar ansvar för sitt liv och sina känslor och hur träning och yoga hjälper henne både fysiskt och mentalt att må bättre. Hillevi har en fantastisk energi, värme och ödmjukhet och förmedlar mycket fina vardagsnära tänkvärdheter i reportaget. Ni finner tidningen i butik 27 januari. Foto: Juliana Wiklund

Jag slutar aldrig att förundras över vart livet tar mig. Repost @yogaworld.se ”Hon kände inte att hon hade en själ. Det var tomt där inne. Vem var hon om hon inte hjälpte alla andra, kände av stämningar för att göra andras behov till lags och bli den som behövdes för stunden? Hillevi Wahl gav sig långt ut i världen och djupt in i sitt inre på upptäcktsfärd. Vem var hon när hon bara var Hillevi? Vad kände, ville och behövde hon då?

Det går inte att kommentera längre.