Vilken vecka vi har haft, hörni. Jag har varit på en herrans massa psykologmöten till höger och vänster. Jag vet att det är många som har dåliga erfarenheter av BUP och vården och skola vid psykisk ohälsa. Men vi har haft tur. Vi har träffat så fantastiska människor som har gjort oss lite klokare. De har verkligen gjort allt för att hjälpa oss så proffsigt och mänskligt det bara går. Nu är det fredag – hurra – och jag vill bara skicka en shoutout till alla eldsjälar inom BUP, vård och skola. Tack för att ni lyssnar. ️

Vilken vecka vi har haft, hörni. Jag har varit på en herrans massa psykologmöten till höger och vänster. Jag vet att det är många som har dåliga erfarenheter av BUP och vården och skola vid psykisk ohälsa. Men vi har haft tur. Vi har träffat så fantastiska människor som har gjort oss lite klokare. De har verkligen gjort allt för att hjälpa oss så proffsigt och mänskligt det bara går. Nu är det fredag - hurra - och jag vill bara skicka en shoutout till alla eldsjälar inom BUP, vård och skola. Tack för att ni lyssnar. ️

Det går inte att kommentera längre.