Ett av mina favorithäng. Tjejhuset i Södertälje. Med en av mina favorittjejer – Kim. Som kom tillbaka och snackade kropp och knopp med sina yngre kompisar. Älskar sånt här. Och tack @glasclara för att du skrivit boken. ️ Repost @tjejhusetsodertalje with @get_repost ・・・ Idag kom Kim till oss och pratade om puberteten, mens och vad som händer i våra kroppar då. Det blev fullt hus, vi hann med lite pyssel och det bjöds på korv-med-bröd och kaka. Tack Kim för idag ️️️

Ett av mina favorithäng. Tjejhuset i Södertälje. Med en av mina favorittjejer - Kim. Som kom tillbaka och snackade kropp och knopp med sina yngre kompisar. Älskar sånt här. Och tack @glasclara för att du skrivit boken. ️ Repost @tjejhusetsodertalje with @get_repost ・・・ Idag kom Kim till oss och pratade om puberteten, mens och vad som händer i våra kroppar då. Det blev fullt hus, vi hann med lite pyssel och det bjöds på korv-med-bröd och kaka. Tack Kim för idag ️️️

Det går inte att kommentera längre.