Det görs så mycket bra i Uppsala. Det här var bara en del av det proffsiga materialet jag fick med mig från Barnombudet i Uppsala. Barnrättsmemory (!), barnrättskalender och två riktigt bra tidningar, skrivna av ungdomarna själva. Allt är gratis och sprids till beslutsfattare och skolor och alla som vill läsa. Visst blir man glad! @gillaboiu

Det görs så mycket bra i Uppsala. Det här var bara en del av det proffsiga materialet jag fick med mig från Barnombudet i Uppsala. Barnrättsmemory (!), barnrättskalender och två riktigt bra tidningar, skrivna av ungdomarna själva. Allt är gratis och sprids till beslutsfattare och skolor och alla som vill läsa. Visst blir man glad! @gillaboiu

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.