”Du är en ängel för så många.” Träffade en kär gammal vän på kvällspromenaden. Hon sa just de orden. Och de landade så fint i mig. Var sak har sin tid. ”Nu har de fått sitt, nu kanske du behövs någon annanstans.” Jag tänker mycket i bilder, precis som hon. Och jag tror hon lyckades förmedla den bilden jag behövde se. Egentligen så självklart. Så enkelt, så rätt. Tack vare min vän konstnären fick jag syn på det viktiga. Älskar möten. ️

”Du är en ängel för så många.” Träffade en kär gammal vän på kvällspromenaden. Hon sa just de orden. Och de landade så fint i mig. Var sak har sin tid. ”Nu har de fått sitt, nu kanske du behövs någon annanstans.” Jag tänker mycket i bilder, precis som hon. Och jag tror hon lyckades förmedla den bilden jag behövde se. Egentligen så självklart. Så enkelt, så rätt. Tack vare min vän konstnären fick jag syn på det viktiga. Älskar möten. ️

Det går inte att kommentera längre.