Läste just en fin grej. Om hur vi påverkas av vilka vi umgås med. ”I Okinawa, Japan, en plats där medellivslängden för kvinnor är runt 90 år, vilket är äldst i världen, formar människor en typ av sociala nätverk som kallas för ”moai” – en grupp bestående av fem vänner som erbjuder socialt, logistiskt, emotionellt och ekonomiskt stöd under hela livet.” Dagens tips: Välj ut 5 vänner som gör dig lycklig och inspirerar dig positivt? Hitta ditt moai. Fokusera på dem. Läs mer på: https://stresscoachen.mabra.com/att-vara-med-personer-som-paverkar-dig-positivt-ar-viktigast-for-halsan/

Läste just en fin grej. Om hur vi påverkas av vilka vi umgås med. ”I Okinawa, Japan, en plats där medellivslängden för kvinnor är runt 90 år, vilket är äldst i världen, formar människor en typ av sociala nätverk som kallas för ”moai” – en grupp bestående av fem vänner som erbjuder socialt, logistiskt, emotionellt och ekonomiskt stöd under hela livet.” Dagens tips: Välj ut 5 vänner som gör dig lycklig och inspirerar dig positivt? Hitta ditt moai. Fokusera på dem. Läs mer på: https://stresscoachen.mabra.com/att-vara-med-personer-som-paverkar-dig-positivt-ar-viktigast-for-halsan/