Det här var min plats i dag. Med kudde och täcke. Det är så vi börjar. Jag lär mig så mycket nytt i år. Som det här. Basal kroppskännedom. Någon korsning mellan yoga och tai chi. Det handlar om de små, små musklerna och att hitta balans. Och andas. Och känna in kroppen. ”Hej högerfoten, hur mår du i dag”? Ungefär så. Ganska svårt för mig, som är en allt-eller-inget-människa. Men jag cyklar numera hit och får en och en halv timmes vardagsmotion och frisk luft. Och tid att kalibrera in på kroppen. Fint att möta samma grupp varje gång. Bara kvinnor i min egen ålder. Och i lite samma livssituation som jag. Inbillar jag mig. Såna som alltid tar ansvar och ska ta hand om andra. ️Vi delar med oss lite av bra sätt att tänka. Och låter varandra vara precis som vi är. Anything goes. Prestationslöst. Väldigt fint.

Det här var min plats i dag. Med kudde och täcke. Det är så vi börjar. Jag lär mig så mycket nytt i år. Som det här. Basal kroppskännedom. Någon korsning mellan yoga och tai chi. Det handlar om de små, små musklerna och att hitta balans. Och andas. Och känna in kroppen. ”Hej högerfoten, hur mår du i dag”? Ungefär så. Ganska svårt för mig, som är en allt-eller-inget-människa. Men jag cyklar numera hit och får en och en halv timmes vardagsmotion och frisk luft. Och tid att kalibrera in på kroppen. Fint att möta samma grupp varje gång. Bara kvinnor i min egen ålder. Och i lite samma livssituation som jag. Inbillar jag mig. Såna som alltid tar ansvar och ska ta hand om andra. ️Vi delar med oss lite av bra sätt att tänka. Och låter varandra vara precis som vi är. Anything goes. Prestationslöst. Väldigt fint.