Fantastiskt välskriven och genomtänkt och man-blir-tamejsjutton-gladbok. Ett riktigt glädjepiller. Av tjejerna bakom hyllade @pillerpodden Så ”på riktigt” och snygg och enkel i all sin komplexitet så man bara längtar efter att få läsa. P.S. Funkar även för trötthuvuden. Inget svårt alls. Bara bra. Rakt igenom. ️ @lavaforlag

Fantastiskt välskriven och genomtänkt och man-blir-tamejsjutton-gladbok. Ett riktigt glädjepiller. Av tjejerna bakom hyllade @pillerpodden Så ”på riktigt” och snygg och enkel i all sin komplexitet så man bara längtar efter att få läsa. P.S. Funkar även för trötthuvuden. Inget svårt alls. Bara bra. Rakt igenom. ️ @lavaforlag

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.