Livet hörni. Hudlösheten. Jag bryr mig så mycket om de jag intervjuar. Och just nu har @sessano det kämpigt som bara den. Sånt går rakt in i hjärtat på mig. ️ Samtidigt känner jag hela tiden hur priviligierad jag är. Lite knäpp och halt men i övrigt frisk. Världens roligaste jobb. ️ Hjärtat på rätta stället. Bra folk runtomkring mig. Och ett fantastiskt ställe att bo på. Bara att ha den här utsikten från vardagsrummet.

Livet hörni. Hudlösheten. Jag bryr mig så mycket om de jag intervjuar. Och just nu har @sessano det kämpigt som bara den. Sånt går rakt in i hjärtat på mig. ️ Samtidigt känner jag hela tiden hur priviligierad jag är. Lite knäpp och halt men i övrigt frisk. Världens roligaste jobb. ️ Hjärtat på rätta stället. Bra folk runtomkring mig. Och ett fantastiskt ställe att bo på. Bara att ha den här utsikten från vardagsrummet.