Vi går sönder när barnen mår dåligt. ”Man måste göra allting själv. Man måste utbilda sig, man måste kriga. Och man måste ha en jäkla tur”, skriver @malena_ernman i sin bok Scener ur hjärtat. Varsågoda. Dagens krönika i @kommunalarbetaren Berätta gärna om era egna erfarenheter. Har ni haft tur? Har ni krigat? Boktips 2 i P.S. @underbaraclaras

Vi går sönder när barnen mår dåligt. ”Man måste göra allting själv. Man måste utbilda sig, man måste kriga. Och man måste ha en jäkla tur”, skriver @malena_ernman i sin bok Scener ur hjärtat. Varsågoda. Dagens krönika i @kommunalarbetaren Berätta gärna om era egna erfarenheter. Har ni haft tur? Har ni krigat? Boktips 2 i P.S. @underbaraclaras

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.