”Varsågod, här har du min barndom.” Fick ett så vackert paket av @charlotta_lagerberg när jag föreläste i Göteborg. I dag har jag satt mig ner och sträckläst hennes modiga bok om hur det är att växa upp som högkänslig i ett hem fyllt av missbruk och förnekelse. ”Det finns många välklädda barn som fryser om själen”, så inleder hon boken. En berättelse om att bära sina drömmar genom allt och till slut hitta hem. ️ Så fint.

”Varsågod, här har du min barndom.” Fick ett så vackert paket av @charlotta_lagerberg när jag föreläste i Göteborg. I dag har jag satt mig ner och sträckläst hennes modiga bok om hur det är att växa upp som högkänslig i ett hem fyllt av missbruk och förnekelse. ”Det finns många välklädda barn som fryser om själen”, så inleder hon boken. En berättelse om att bära sina drömmar genom allt och till slut hitta hem. ️ Så fint.

Det går inte att kommentera längre.