Vad vill du att ditt liv ska handla om? Ibland måste vi ”simma ut ur bild” för att hitta vår innersta kärna. Helikopterperspektiv kallas det också för. Distansera oss, logga ut, komma bort från bruset. Det är så lite vi egentligen måste. Jag tycker så mycket om övningarna i min bok Äg ditt liv. Jag återkommer till dem ofta. För det är så lätt att tappa bort sig i alla ”måsten”. Speciellt som medberoende. Eller högkänslig. Var rädda om er därute, whereever you are. Lukta lite på hösten. Hur luktar den? Kaffe? Kanelbulle? Häst? Löv? ️

Vad vill du att ditt liv ska handla om? Ibland måste vi ”simma ut ur bild” för att hitta vår innersta kärna. Helikopterperspektiv kallas det också för. Distansera oss, logga ut, komma bort från bruset. Det är så lite vi egentligen måste. Jag tycker så mycket om övningarna i min bok Äg ditt liv. Jag återkommer till dem ofta. För det är så lätt att tappa bort sig i alla ”måsten”. Speciellt som medberoende. Eller högkänslig. Var rädda om er därute, whereever you are. Lukta lite på hösten. Hur luktar den? Kaffe? Kanelbulle? Häst? Löv? ️