Klimakteriet. Det är mycket sånt nu. Jag är övertygad om att en stor del av mina besvär med sömn och artros har med detta att göra. Den här lilla boken, Mellantid av Marina Benjamin är så poetiskt vacker. Vilsam att läsa. Och djup i tanken. Jag läser några kapitel mellan varven till tvättstugan och funderar. På alla ni andra där ute. Som också är i klimakteriet. Vi är typ en miljon! Vad har ni för life hacks? Vilken träning blir ni lite lyckligare och lugnare av? Pratar ni mycket om det? Unnar ni er något speciellt? Berätta! ️ @naturochkultur

Klimakteriet. Det är mycket sånt nu. Jag är övertygad om att en stor del av mina besvär med sömn och artros har med detta att göra. Den här lilla boken, Mellantid av Marina Benjamin är så poetiskt vacker. Vilsam att läsa. Och djup i tanken. Jag läser några kapitel mellan varven till tvättstugan och funderar. På alla ni andra där ute. Som också är i klimakteriet. Vi är typ en miljon! Vad har ni för life hacks? Vilken träning blir ni lite lyckligare och lugnare av? Pratar ni mycket om det? Unnar ni er något speciellt? Berätta! ️ @naturochkultur