Söndagspromenad. Testar kroppen. Är så himla trött på min artros. Vissa dagar låser det sig helt i höften. Då kommer jag knappt utanför dörren. Men som i dag – då kunde jag gå sju kilometer. Och solen sken. Och fåglarna kvittrade. Och hundvalparna skuttade. Och vattnet glittrade. Och killar i målarbrallor körde skottkärra och visslade och målade staket. Och vattnet glittrade. Och båtarna puttrade. Och människor går omkring och pratar med varandra. På riktigt – pratar och lyssnar. På varandra. Och då, hörni, då känns det som om det finns hopp för kropp och själ och mänskligheten. Generellt. ️

Söndagspromenad. Testar kroppen. Är så himla trött på min artros. Vissa dagar låser det sig helt i höften. Då kommer jag knappt utanför dörren. Men som i dag - då kunde jag gå sju kilometer. Och solen sken. Och fåglarna kvittrade. Och hundvalparna skuttade. Och vattnet glittrade. Och killar i målarbrallor körde skottkärra och visslade och målade staket. Och vattnet glittrade. Och båtarna puttrade. Och människor går omkring och pratar med varandra. På riktigt - pratar och lyssnar. På varandra. Och då, hörni, då känns det som om det finns hopp för kropp och själ och mänskligheten. Generellt. ️

Det går inte att kommentera längre.