Boktips! Mizeria av @melodyfarshin – vilken underbar bok! Smart, rolig, briljant språk. Lykke – som vanligtvis är så skeptisk – läser högt för mig och vi fnissar, häpnar, diskuterar, förklarar ord för varandra och skrattar. Infotainment när det är som bäst. Ett nedslag i verkligheten som är ett av de mest generösa jag läst på länge. Tack! @bonniercarlsen @lykkethecoolest

Boktips! Mizeria av @melodyfarshin - vilken underbar bok! Smart, rolig, briljant språk. Lykke - som vanligtvis är så skeptisk - läser högt för mig och vi fnissar, häpnar, diskuterar, förklarar ord för varandra och skrattar. Infotainment när det är som bäst. Ett nedslag i verkligheten som är ett av de mest generösa jag läst på länge. Tack! @bonniercarlsen @lykkethecoolest

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.