Alla mina instavänner i Göteborg! Måndag 8 oktober kommer jag och bjussar på berättelser från hjärtat och mänsklig träningsmotivation på Göteborgs Stadsbibliotek. Klockan 18.00 Äg ditt liv – så får du mer tid, kraft och glädje! Genom att förenkla våra liv kan vi hitta våra inre superkrafter. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan du äga ditt liv och din tid. Inspirationsföreläsning med Hillevi Wahl, journalist, författare, trebarnsmamma, alkoholistbarn – och numera tokig i att träna. Innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls. Hör Hillevi berätta om hur hon förändrade sitt liv, hittade träningsglädjen och hur det kom sig att hon sprang 50 lopp för att fira att hon fyllde 50 år. Välkommen till en inspirerande föreläsning samt boksignering!

Alla mina instavänner i Göteborg! Måndag 8 oktober kommer jag och bjussar på berättelser från hjärtat och mänsklig träningsmotivation på Göteborgs Stadsbibliotek. Klockan 18.00 Äg ditt liv - så får du mer tid, kraft och glädje! Genom att förenkla våra liv kan vi hitta våra inre superkrafter. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan du äga ditt liv och din tid. Inspirationsföreläsning med Hillevi Wahl, journalist, författare, trebarnsmamma, alkoholistbarn - och numera tokig i att träna. Innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls. Hör Hillevi berätta om hur hon förändrade sitt liv, hittade träningsglädjen och hur det kom sig att hon sprang 50 lopp för att fira att hon fyllde 50 år. Välkommen till en inspirerande föreläsning samt boksignering!