Drömmen kan bära oss genom stora svårigheter. Otroligt jobbiga perioder i livet. Dagdrömmarna också. Jag dagdrömmer ofta om den här platsen när det är mörkt och kallt. Går tillbaka till känslan av att bara dyka i. Den där kroppsliga förvåningen. Av att kroppen blir ett med vattnet. Att få sträcka ut kroppen i ett lyckligt dyk. Att dyka in i nya äventyr. För naturen är aldrig likadan. Panta rei. Allt flyter. Vi måste återta dagdrömmarnas magiska rike. Vilket är ditt happy place?

Drömmen kan bära oss genom stora svårigheter. Otroligt jobbiga perioder i livet. Dagdrömmarna också. Jag dagdrömmer ofta om den här platsen när det är mörkt och kallt. Går tillbaka till känslan av att bara dyka i. Den där kroppsliga förvåningen. Av att kroppen blir ett med vattnet. Att få sträcka ut kroppen i ett lyckligt dyk. Att dyka in i nya äventyr. För naturen är aldrig likadan. Panta rei. Allt flyter. Vi måste återta dagdrömmarnas magiska rike. Vilket är ditt happy place?

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.