Ja. Sitt ner och njut en stund över att ni har rösträtt. Bara så. Att vi lever i en demokrati. Hur krånglig den än är. Att vi har poliser och ett försvar som är riktigt bra människor. Tidningar, tv och radio som får kontrollera och granska politiker och allt annat vi tycker är så viktigt. Att vi över huvud taget får tycka och tro olika. Visst finns det mycket som kan göras bättre. Men tro inte att någon annan ska göra det. ️ Mitt bästa tips: Engagera dig. Och rösta i dag, om du inte redan gjort det. Vi kan börja i dag med att göra världen lite bättre. ️ Ett litet steg i taget.

Ja. Sitt ner och njut en stund över att ni har rösträtt. Bara så. Att vi lever i en demokrati. Hur krånglig den än är. Att vi har poliser och ett försvar som är riktigt bra människor. Tidningar, tv och radio som får kontrollera och granska politiker och allt annat vi tycker är så viktigt. Att vi över huvud taget får tycka och tro olika. Visst finns det mycket som kan göras bättre. Men tro inte att någon annan ska göra det. ️ Mitt bästa tips: Engagera dig. Och rösta i dag, om du inte redan gjort det. Vi kan börja i dag med att göra världen lite bättre. ️ Ett litet steg i taget.

1 kommentar

Hej!
Hör egentligen inte hemma här i din blogg.
Men vart har du köpt den rosa muggen med texten Sitt ner och njut en stund. Min har gått sönder och letar som en galning efter en ny