Äg ditt liv – så får du mer tid, kraft och glädje!  Fredag 28 september 17.00-18.00 på F&S Hagastan av och med författaren Hillevi Wahl. Genom att förenkla våra liv kan vi hitta våra inre superkrafter. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan du äga ditt liv och din tid. Inspirationsföreläsning med Hillevi Wahl är journalist, författare, trebarnsmamma, alkoholistbarn – och numera tokig i att träna. Innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls. Hör Hillevi berätta om hur hon förändrade sitt liv, hittade träningsglädjen och hur det kom sig att hon sprang 50 lopp för att fira att hon fyllde 50 år. Välkommen till en inspirerande föreläsning samt boksignering fredag 28 september kl 17.00! En del av F&S Hagastans 40-årsfirande. Köp boken till medlemspriset 200 kr. Ta gärna med dig en vän, men glöm inte att anmäla hen här.  Evenemangsinformation Namn Äg ditt liv! Av och med Hillevi Wahl Dag och tid Fredag 28/9 2018, 17:00–18:00 Plats F&S Hagastan Https://www.lyyti.fi/reg/Ag_ditt_liv_Av_och_med_Hillevi_Wahl_2831

Äg ditt liv - så får du mer tid, kraft och glädje!  Fredag 28 september 17.00-18.00 på F&S Hagastan av och med författaren Hillevi Wahl. Genom att förenkla våra liv kan vi hitta våra inre superkrafter. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan du äga ditt liv och din tid. Inspirationsföreläsning med Hillevi Wahl är journalist, författare, trebarnsmamma, alkoholistbarn - och numera tokig i att träna. Innan Hillevi fyllde 45 hade hon inte tränat alls. Hör Hillevi berätta om hur hon förändrade sitt liv, hittade träningsglädjen och hur det kom sig att hon sprang 50 lopp för att fira att hon fyllde 50 år. Välkommen till en inspirerande föreläsning samt boksignering fredag 28 september kl 17.00! En del av F&S Hagastans 40-årsfirande. Köp boken till medlemspriset 200 kr. Ta gärna med dig en vän, men glöm inte att anmäla hen här.  Evenemangsinformation Namn Äg ditt liv! Av och med Hillevi Wahl Dag och tid Fredag 28/9 2018, 17:00–18:00 Plats F&S Hagastan Https://www.lyyti.fi/reg/Ag_ditt_liv_Av_och_med_Hillevi_Wahl_2831

Det går inte att kommentera längre.