Charlotta skriver så fint om Äg ditt liv: ”Detta är en bok som jag rekommenderar varmt till alla att läsa, om att bli påmind om rätten att äga sitt eget liv. I en stundtals brutal och hårdhudad värld, där vi lever med tandblekta tänder och fillers och hyllar det perfekta och stränga, är det en viktig påminnelse att jag äger faktiskt mitt liv och väljer att leva det på mitt sätt.” ”Sätt igång och läs boken nu.” Tack @charlotta_lagerberg ️️️

Charlotta skriver så fint om Äg ditt liv: ”Detta är en bok som jag rekommenderar varmt till alla att läsa, om att bli påmind om rätten att äga sitt eget liv. I en stundtals brutal och hårdhudad värld, där vi lever med tandblekta tänder och fillers och hyllar det perfekta och stränga, är det en viktig påminnelse att jag äger faktiskt mitt liv och väljer att leva det på mitt sätt.” ”Sätt igång och läs boken nu.” Tack @charlotta_lagerberg ️️️

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.