Det gäller livet. Det var Gunnar som plockade upp den på bibblan. Vi läste den fort – det är bara tvåveckorslån. Många står på kö. Det är ett rejält stycke kvinnohistoria. Från 1948 och framåt. Jag tror vi har blivit bortskämda med Gudrun. Vi tror att sådana som hon alltid kommer att finnas. Men boken påminner om hur unik hon är. Som människa, kvinna, mamma, älskarinna och brinnande eldsjäl. Inspirerande! @gudschy ️

Det gäller livet. Det var Gunnar som plockade upp den på bibblan. Vi läste den fort - det är bara tvåveckorslån. Många står på kö. Det är ett rejält stycke kvinnohistoria. Från 1948 och framåt. Jag tror vi har blivit bortskämda med Gudrun. Vi tror att sådana som hon alltid kommer att finnas. Men boken påminner om hur unik hon är. Som människa, kvinna, mamma, älskarinna och brinnande eldsjäl. Inspirerande! @gudschy ️