Marika Carlsson är inte bara en av Sveriges roligaste kvinnor. Hon har också en makalös story att bjuda på – om sitt liv och sina tre krig. Tips att lyssna på i hängmattan. ️ Länk i bion. @allas_veckotidning with @get_repost ・・・ Om att inse att det inte finns några perfekta strandkroppar, ha på sig bikini trots att magen hänger och känna sig fri. Hillevi Wahl möter komikern Marika Carlsson i Kroppspodden. Länk i profil

Marika Carlsson är inte bara en av Sveriges roligaste kvinnor. Hon har också en makalös story att bjuda på - om sitt liv och sina tre krig. Tips att lyssna på i hängmattan. ️ Länk i bion. @allas_veckotidning with @get_repost ・・・ Om att inse att det inte finns några perfekta strandkroppar, ha på sig bikini trots att magen hänger och känna sig fri. Hillevi Wahl möter komikern Marika Carlsson i Kroppspodden. Länk i profil

Det går inte att kommentera längre.