Nu är det inne att vara lagom. Läser Göran Everdahls underfundiga bok om det här med lagom. Lagomlandet Sverige. Mellanmjölkens land. Men vad ÄR lagom? Det är lite som med normen. Det normala. Jag har aldrig mött någon som passat in i mallen. Inte en enda människa. Lagom för mig kanske är extremt för dig. Och tvärtom. Vi är så olika. Lagom olika. Och olika över tid. Det som är lagom i dag kanske är alldeles för lite om ett år. Hur tänker ni kring ordet lagom? Jag är på riktigt nyfiken.

Nu är det inne att vara lagom. Läser Göran Everdahls underfundiga bok om det här med lagom. Lagomlandet Sverige. Mellanmjölkens land. Men vad ÄR lagom? Det är lite som med normen. Det normala. Jag har aldrig mött någon som passat in i mallen. Inte en enda människa. Lagom för mig kanske är extremt för dig. Och tvärtom. Vi är så olika. Lagom olika. Och olika över tid. Det som är lagom i dag kanske är alldeles för lite om ett år. Hur tänker ni kring ordet lagom? Jag är på riktigt nyfiken.

Det går inte att kommentera längre.