I dag fyller den här underbara människan år. @nettangothlin Min bästis. Som messade mig på Facebook en gång och vi blev vänner direkt. Sedan dess har hon blivit min ”kläd-kran”. Hon gör mig snygg och vacker i sina kläder. Nettan fick mig att älska att köpa kläder i mysiga butiken @plagget_norrtalje För hon vet precis vad jag passar i. Och vad jag gillar att ha på mig när jag föreläser. Nettan är äkta. Rakt igenom. Gillar att vi är olika och ser olika ut. Lyfter människor i vardagen. Hurra för dig Nettan och allt du är och allt du gör. Vill ni glädja henne lite extra – så stöd gärna hennes projekt med att hjälpa hemlösa – på @gatansvanner ️️️

I dag fyller den här underbara människan år. @nettangothlin Min bästis. Som messade mig på Facebook en gång och vi blev vänner direkt. Sedan dess har hon blivit min ”kläd-kran”. Hon gör mig snygg och vacker i sina kläder. Nettan fick mig att älska att köpa kläder i mysiga butiken @plagget_norrtalje För hon vet precis vad jag passar i. Och vad jag gillar att ha på mig när jag föreläser. Nettan är äkta. Rakt igenom. Gillar att vi är olika och ser olika ut. Lyfter människor i vardagen. Hurra för dig Nettan och allt du är och allt du gör. Vill ni glädja henne lite extra - så stöd gärna hennes projekt med att hjälpa hemlösa - på @gatansvanner ️️️

Det går inte att kommentera längre.