Soulfulness. Det räcker inte bara med mindfulness – vi vill ha med själen också. Eller hur? Fick den här vackra anteckningsboken med färdiga övningar att göra varje dag. Formgivna av @lottakuhlhorn och från @librisforlag Dag 1. Tre saker jag är tacksam över i dag: 1. Ett hem, en trygg plats. 2. Min familj, barnen, @gunnar och hunden. 3. Min kropp och min hjärna. Har du njutit av ditt kaffe? ️️Och vilka tre saker är du tacksam över just i dag?

Soulfulness. Det räcker inte bara med mindfulness - vi vill ha med själen också. Eller hur? Fick den här vackra anteckningsboken med färdiga övningar att göra varje dag. Formgivna av @lottakuhlhorn och från @librisforlag Dag 1. Tre saker jag är tacksam över i dag: 1. Ett hem, en trygg plats. 2. Min familj, barnen, @gunnar och hunden. 3. Min kropp och min hjärna. Har du njutit av ditt kaffe? ️️Och vilka tre saker är du tacksam över just i dag?

Det går inte att kommentera längre.