Älskar att det är lagom mycket folk på tunnelbanan. Älskar att det är sommar. Att jag kan ha min fina sommargröna jeansjacka från @plagget_norrtalje Älskar att himlen är blå. Att jag får tid att vila hjärnan och tänka efter. Längtar efter sill och potatis på midsommar. Och jordgubbar och glass. Och hoppas att Sverige gör väldigt många mål i VM. Jag är en väldigt enkel människa. Inser jag. Är tacksam över det lilla. ️ Vad längtar ni efter?

Älskar att det är lagom mycket folk på tunnelbanan. Älskar att det är sommar. Att jag kan ha min fina sommargröna jeansjacka från @plagget_norrtalje Älskar att himlen är blå. Att jag får tid att vila hjärnan och tänka efter. Längtar efter sill och potatis på midsommar. Och jordgubbar och glass. Och hoppas att Sverige gör väldigt många mål i VM. Jag är en väldigt enkel människa. Inser jag. Är tacksam över det lilla. ️ Vad längtar ni efter?

Det går inte att kommentera längre.