God morgon. Vi kör grönt i dag. Älskar färger. I övrigt funderar jag mycket på botar nu. På twitter. SVT:s och FOI:s kartläggning. Kring att sprida ledarskribenternas budskap. Hur medvetna är människor om det här? Om robotar som sitter och sprider politiska budskap som en vattenspridare? På en stekhet varm dag. Hur tänker ni? Och vad kan vi göra för att balansera upp? Med eget ansvar och god ton och respektfull nyfikenhet?

God morgon. Vi kör grönt i dag. Älskar färger. I övrigt funderar jag mycket på botar nu. På twitter. SVT:s och FOI:s kartläggning. Kring att sprida ledarskribenternas budskap. Hur medvetna är människor om det här? Om robotar som sitter och sprider politiska budskap som en vattenspridare? På en stekhet varm dag. Hur tänker ni? Och vad kan vi göra för att balansera upp? Med eget ansvar och god ton och respektfull nyfikenhet?

Det går inte att kommentera längre.