Älskar sånt här! Skrivkollo ftw! Läser dessutom Lisa Bjärbos senaste just nu – och är lite lycklig bara över boktiteln: Inuti huvudet är jag kul. @rabensjogren @onekligen with @get_repost ・・・ Ingenting i mitt jobb är så tacksamt som det här: Hålla i ett skrivkollo för kids som frivilligt valt att komma hit på sitt sommarlov, som älskar böcker, älskar skriv, och bara längtar efter att få hitta någon annan som gillar samma sak i livet som de själva. Fy fasen vilket maxat jädra HÄRL!!! Minns fortfarande kicken när jag gick skrivkurs ett höstlov som tolvåring och ba: DET FINNS FLER?!? VEM KUNDE ENS ANA?!? Nu är vi nio personer i ett rum på Gislaveds bibliotek som ska hänga här i två dagar. Jag vill tacka livet och Gislaved med ett zigga-zigga, zigga-zigga, hej hej hej!

Älskar sånt här! Skrivkollo ftw! Läser dessutom Lisa Bjärbos senaste just nu - och är lite lycklig bara över boktiteln: Inuti huvudet är jag kul. @rabensjogren @onekligen with @get_repost ・・・ Ingenting i mitt jobb är så tacksamt som det här: Hålla i ett skrivkollo för kids som frivilligt valt att komma hit på sitt sommarlov, som älskar böcker, älskar skriv, och bara längtar efter att få hitta någon annan som gillar samma sak i livet som de själva. Fy fasen vilket maxat jädra HÄRL!!! Minns fortfarande kicken när jag gick skrivkurs ett höstlov som tolvåring och ba: DET FINNS FLER?!? VEM KUNDE ENS ANA?!? Nu är vi nio personer i ett rum på Gislaveds bibliotek som ska hänga här i två dagar. Jag vill tacka livet och Gislaved med ett zigga-zigga, zigga-zigga, hej hej hej!