Här sitter jag och väntar på Lykke. Som jag har gjort nästan varje dag hela terminen. Jag har hittat en plats i solen, i lä. Lite undanskymt där jag kan ha koll på alla elever, från förskolan upp till gymnasiet. Jag hör hur de snackar. Ibland får de äldsta syn på mig och varnar: Akta – en lärare! Och släcker sin cigarett. Jag rättar dem inte. Jag tycker om att sitta och betrakta våra yngsta. Höra dem sjunga och skratta. Skutta lyckligt bredvid en förälder eller kompis. Jag tänker att allt är bra research. ️

Här sitter jag och väntar på Lykke. Som jag har gjort nästan varje dag hela terminen. Jag har hittat en plats i solen, i lä. Lite undanskymt där jag kan ha koll på alla elever, från förskolan upp till gymnasiet. Jag hör hur de snackar. Ibland får de äldsta syn på mig och varnar: Akta - en lärare! Och släcker sin cigarett. Jag rättar dem inte. Jag tycker om att sitta och betrakta våra yngsta. Höra dem sjunga och skratta. Skutta lyckligt bredvid en förälder eller kompis. Jag tänker att allt är bra research. ️