4 augusti är det dags igen. Det skulle vara så kul om ni hängde med. Vi gjorde det! Jag och Gunnar körde världens häftigaste multisportlopp, AIM Challenge, genom och över och under den fantastiskt vackra naturen kring Sälen och Lindvallen. Nu är det några timmar sedan vi gick i mål och jag är fortfarande helt euforisk. Det var galet, barnsligt, roligt, fantastiskt kul. Mina mungipor var uppe över öronen hela tiden och jag cyklade och ropade till Gunnar och alla andra lag vi mötte: ”Kolla vad vackert!” ”Så roligt det är!” ”Det här är galet kul!” ”Det här är ju som i en film!” Läs mer på: http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/aim-challenge–mitt-livs-roligaste-lopp/ @aimchallenge

4 augusti är det dags igen. Det skulle vara så kul om ni hängde med. Vi gjorde det! Jag och Gunnar körde världens häftigaste multisportlopp, AIM Challenge, genom och över och under den fantastiskt vackra naturen kring Sälen och Lindvallen. Nu är det några timmar sedan vi gick i mål och jag är fortfarande helt euforisk. Det var galet, barnsligt, roligt, fantastiskt kul. Mina mungipor var uppe över öronen hela tiden och jag cyklade och ropade till Gunnar och alla andra lag vi mötte: ”Kolla vad vackert!” ”Så roligt det är!” ”Det här är galet kul!” ”Det här är ju som i en film!” Läs mer på: http://www.vardagspuls.se/bloggar/hillevi-wahl/aim-challenge--mitt-livs-roligaste-lopp/ @aimchallenge