Nytt poddavsnitt! Med världens bästa @rnbhermansson Hillevi Wahl pratar med programledaren och konstnären Kakan Hermansson. Om att bli mobbad för att man anses vara alla tre f:en: fet, ful och fel. Att tro att man är utvecklingsstörd innan man till slut får rätt diagnos. Att drabbas av panikångest efter flera dödsfall. Och att äntligen känna att man är en riktigt bra förebild: Snygg, smart, tjock och lesbisk! Plus mycket mer… Trevlig lyssning! Kroppspodden är producerad av Allas, en veckotidning utgiven av Aller Media. https://aca.st/71546b

Nytt poddavsnitt! Med världens bästa @rnbhermansson Hillevi Wahl pratar med programledaren och konstnären Kakan Hermansson. Om att bli mobbad för att man anses vara alla tre f:en: fet, ful och fel. Att tro att man är utvecklingsstörd innan man till slut får rätt diagnos. Att drabbas av panikångest efter flera dödsfall. Och att äntligen känna att man är en riktigt bra förebild: Snygg, smart, tjock och lesbisk! Plus mycket mer… Trevlig lyssning! Kroppspodden är producerad av Allas, en veckotidning utgiven av Aller Media. https://aca.st/71546b

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.