”Hur gör man ingenting och när vet man att man är klar?” Ett så klockrent citat. Har tänkt på det hela dagen. Vill trycka upp en t-shirt! I dag vill jag puffa för min favorit och vän Karin Adelsköld som har premiär för sin nya stå-upp-show i helgen. Om det där jag så ofta pratar om – att det är i det operfekta vi kan mötas. Helt perfekt, heter den och är både rolig och viktig. Och om ni skyndar er kan ni ta med mamma gratis 27 maj! ️ @karinadelskold @scalateatern

”Hur gör man ingenting och när vet man att man är klar?” Ett så klockrent citat. Har tänkt på det hela dagen. Vill trycka upp en t-shirt! I dag vill jag puffa för min favorit och vän Karin Adelsköld som har premiär för sin nya stå-upp-show i helgen. Om det där jag så ofta pratar om - att det är i det operfekta vi kan mötas. Helt perfekt, heter den och är både rolig och viktig. Och om ni skyndar er kan ni ta med mamma gratis 27 maj! ️ @karinadelskold @scalateatern