Det var något med hur ljuset föll. Som fångade mig. Något vilsamt. Jag tänker mycket i dag. På hur jag förr, innan barnen fanns, visserligen kunde jobba oerhört mycket. Men sedan fick jag ett ryck och bara drog ifrån allt. Till Nya Zeeland. Eller Australien. Eller Sydamerika. Eller Indien. Eller alltihop. Och oj vad jag vilade då. Bara gick omkring som en vattenstinn gurka och vegeterade. Bara latade mig. Kunde sitta en hel dag och bara titta på hur ljuset föll. Och hur ljuset flyttade sig allteftersom solen gick upp eller ned. De där stunderna, wow, vad jag inser att jag saknar dem. Jag tror att de är en förutsättning för att också kunna jobba hårt och mycket. (Det kan också hända att den dagliga femminutersmeditationen börjar ge resultat). @headspace tack @angestpodden

Det var något med hur ljuset föll. Som fångade mig. Något vilsamt. Jag tänker mycket i dag. På hur jag förr, innan barnen fanns, visserligen kunde jobba oerhört mycket. Men sedan fick jag ett ryck och bara drog ifrån allt. Till Nya Zeeland. Eller Australien. Eller Sydamerika. Eller Indien. Eller alltihop. Och oj vad jag vilade då. Bara gick omkring som en vattenstinn gurka och vegeterade. Bara latade mig. Kunde sitta en hel dag och bara titta på hur ljuset föll. Och hur ljuset flyttade sig allteftersom solen gick upp eller ned. De där stunderna, wow, vad jag inser att jag saknar dem. Jag tror att de är en förutsättning för att också kunna jobba hårt och mycket. (Det kan också hända att den dagliga femminutersmeditationen börjar ge resultat). @headspace tack @angestpodden