Det blev ett så mänskligt möte med @pernillamc i Kroppspodden. Ett som känns och berör. Precis sådär som Pernilla Månsson Colt vill ha det. ”Jag jobbar med känslor”, säger hon. Bara det är så vackert. Som alltid kommer det bästa ur podden även i tryck – i @allas_veckotidning Älskar att jobba med både tidning och podd samtidigt. Har man något viktigt man vill berätta och nå ut med – då gäller det att finnas där alla människor är.

Det blev ett så mänskligt möte med @pernillamc i Kroppspodden. Ett som känns och berör. Precis sådär som Pernilla Månsson Colt vill ha det. ”Jag jobbar med känslor”, säger hon. Bara det är så vackert. Som alltid kommer det bästa ur podden även i tryck - i @allas_veckotidning Älskar att jobba med både tidning och podd samtidigt. Har man något viktigt man vill berätta och nå ut med - då gäller det att finnas där alla människor är.