I sprillans nya avsnittet av Kroppspodden samtalar jag med programledaren Pernilla Månsson Colt. Om skräcken att tappa allt hår – och vad man i så fall gör; turban, hatt eller tatuering? Att vara trött på skämt om sin längd. Att få meddelanden mitt i natten om sitt utseende; ”Är det Sean Banan som gjort dina kläder?”. Att ärva sin mormors kropp. Och om hon ska våga ta provet som ger svar om framtiden. Plus mycket mer… Trevlig lyssning! Kroppspodden är producerad av Allas, en veckotidning utgiven av Aller Media. @pernillamc @allas_veckotidning https://www.acast.com/kroppspodden/hilleviwahlmoterpernillamanssoncolt?autoplay

I sprillans nya avsnittet av Kroppspodden samtalar jag med programledaren Pernilla Månsson Colt. Om skräcken att tappa allt hår – och vad man i så fall gör; turban, hatt eller tatuering? Att vara trött på skämt om sin längd. Att få meddelanden mitt i natten om sitt utseende; ”Är det Sean Banan som gjort dina kläder?”. Att ärva sin mormors kropp. Och om hon ska våga ta provet som ger svar om framtiden. Plus mycket mer… Trevlig lyssning! Kroppspodden är producerad av Allas, en veckotidning utgiven av Aller Media. @pernillamc @allas_veckotidning https://www.acast.com/kroppspodden/hilleviwahlmoterpernillamanssoncolt?autoplay