Jag och Marianne Mörck. Jag hade den stora ynnesten att spendera en hel dag i Stockholm med denna underbara generösa mångsidiga och genuint roliga människa. Vi pratade minnen och uppväxter och livskaos och lite hämningslöst kärleksfullt skvaller. Marianne är en makalöst bra berättare. Hennes stories tar aldrig slut. Jag skrattade och grät om vartannat. Och det kändes som om jag fick en vän för livet. ️Resultatet av heldagsintervjun finner ni just nu i @aftonbladetsondag under vinjetten #Samtalet. Missa inte!

Jag och Marianne Mörck. Jag hade den stora ynnesten att spendera en hel dag i Stockholm med denna underbara generösa mångsidiga och genuint roliga människa. Vi pratade minnen och uppväxter och livskaos och lite hämningslöst kärleksfullt skvaller. Marianne är en makalöst bra berättare. Hennes stories tar aldrig slut. Jag skrattade och grät om vartannat. Och det kändes som om jag fick en vän för livet. ️Resultatet av heldagsintervjun finner ni just nu i @aftonbladetsondag under vinjetten #Samtalet. Missa inte!

Det går inte att kommentera längre.