Nu får jag äntligen avslöja vad jag pysslat med i ett par månader. Jag har fått träffa ett gäng av Sveriges coolaste, härligaste kvinnor och göra en serie som går både i tidning och podcast. Med start i nästa nummer av Allas Veckotidning – då får ni möta Dagny Carlsson som berättar om hur synen på kvinnokroppen förändrats under hundra år. Och om hon har några komplex. @allas_veckotidning @123bojan

Nu får jag äntligen avslöja vad jag pysslat med i ett par månader. Jag har fått träffa ett gäng av Sveriges coolaste, härligaste kvinnor och göra en serie som går både i tidning och podcast. Med start i nästa nummer av Allas Veckotidning - då får ni möta Dagny Carlsson som berättar om hur synen på kvinnokroppen förändrats under hundra år. Och om hon har några komplex. @allas_veckotidning @123bojan