Dagens ros. Fick en så vacker ros i går efter föreläsningen. Spontant, från en av deltagarna. Hon fyllde år och hade fått den av en kompis. ”Och jag tänkte bara så innerligt att jag ville ge rosen till dig. Som tack för en fantastisk föreläsning. Jag fick med mig så mycket!” Delad glädje är dubbel glädje. Eller glädje i tre led bort – som jag brukar poängterad. Ni är så underbara, ni som lyssnar och kommer fram efteråt. Jag har ett så coolt jobb. @talkingminds.se

Dagens ros. Fick en så vacker ros i går efter föreläsningen. Spontant, från en av deltagarna. Hon fyllde år och hade fått den av en kompis. ”Och jag tänkte bara så innerligt att jag ville ge rosen till dig. Som tack för en fantastisk föreläsning. Jag fick med mig så mycket!” Delad glädje är dubbel glädje. Eller glädje i tre led bort - som jag brukar poängterad. Ni är så underbara, ni som lyssnar och kommer fram efteråt. Jag har ett så coolt jobb. @talkingminds.se