I dag precis, som många andra dagar, fick jag frågan om hur man gör för att bli journalist, fotograf och författare. Hur hittar man sina egna ord, sin egen berättelse, hur gör man för att lära sig hantverket? Om du är ung så är nog Tollare den absolut bästa platsen. Tipsa gärna unga som behöver byta miljö. På Tollare kan du bo. Där finns stöd av underbara vuxna och mycket kärlek och omtänksamhet. Och det är drogfritt. ️ @tollarefhsk with @get_repost ・・・ Plugga journalistik på Tollare. Informationsdag söndag den 6 maj kl 13:00.

I dag precis, som många andra dagar, fick jag frågan om hur man gör för att bli journalist, fotograf och författare. Hur hittar man sina egna ord, sin egen berättelse, hur gör man för att lära sig hantverket? Om du är ung så är nog Tollare den absolut bästa platsen. Tipsa gärna unga som behöver byta miljö. På Tollare kan du bo. Där finns stöd av underbara vuxna och mycket kärlek och omtänksamhet. Och det är drogfritt. ️ @tollarefhsk with @get_repost ・・・ Plugga journalistik på Tollare. Informationsdag söndag den 6 maj kl 13:00.