I dag föreläste jag och framför allt @fleetwood_pc från Hjärnkoll Ung för åttorna och niorna på Stockholms Internationella Montessoriskola. Om att använda ordet för att förändra världen. Om att – om särbegåvning och Aspergers och ADHD och OCD och medberoende och beröring och Avicii. Vilka fantastiska ungdomar vi mötte, med stora tankar, frågor och drömmar. I am truly blessed. Tack Johanna Hennberg för en fantastisk dag. Nu ska jag öppna den hemliga presenten. ️

I dag föreläste jag och framför allt @fleetwood_pc från Hjärnkoll Ung för åttorna och niorna på Stockholms Internationella Montessoriskola. Om att använda ordet för att förändra världen. Om att - om särbegåvning och Aspergers och ADHD och OCD och medberoende och beröring och Avicii. Vilka fantastiska ungdomar vi mötte, med stora tankar, frågor och drömmar. I am truly blessed. Tack Johanna Hennberg för en fantastisk dag. Nu ska jag öppna den hemliga presenten. ️