Jamen vad skönt det blev på balkongen hörni. Eller ”ballen” som @sallys_planet säger. Blir lika fnissig varje gång jag tänker på det. För övrigt kallades jag Hillevi Hängballe i skolan. Oklart varför. Förmodligen för att det låg bra i munnen på någon. Som säkert har glömt det för länge sedan. Det är mycket man kan fundera på när man sitter på en balkong. Varför bryr man sig så himla mycket om vad andra säger eller tycker. Till exempel. Alla bär ju på sin skam och sina rädslor. Och det de säger speglar mer just det. Hur har ni det? Har det hänt något kul i dag? ️

Jamen vad skönt det blev på balkongen hörni. Eller ”ballen” som @sallys_planet säger. Blir lika fnissig varje gång jag tänker på det. För övrigt kallades jag Hillevi Hängballe i skolan. Oklart varför. Förmodligen för att det låg bra i munnen på någon. Som säkert har glömt det för länge sedan. Det är mycket man kan fundera på när man sitter på en balkong. Varför bryr man sig så himla mycket om vad andra säger eller tycker. Till exempel. Alla bär ju på sin skam och sina rädslor. Och det de säger speglar mer just det. Hur har ni det? Har det hänt något kul i dag? ️