Jag har det kämpigt med artrosen. Det gör ont. Jag är trött. Och jag vet aldrig hur en dag ska bli. Men framför allt känner jag så ofta att jag inte hinner med en bråkdel av vad jag borde eller vill. Jag njuter av det jag har. Det gör jag. Och jag undrar om någon har det lätt. Egentligen. I grund och botten tror jag det är rätt lika för alla. Vi kämpar på. Och vänder oss mot ljuset. Dit ska vi. ️

Jag har det kämpigt med artrosen. Det gör ont. Jag är trött. Och jag vet aldrig hur en dag ska bli. Men framför allt känner jag så ofta att jag inte hinner med en bråkdel av vad jag borde eller vill. Jag njuter av det jag har. Det gör jag. Och jag undrar om någon har det lätt. Egentligen. I grund och botten tror jag det är rätt lika för alla. Vi kämpar på. Och vänder oss mot ljuset. Dit ska vi. ️