Föreläsning Stockholms Stadsbibliotek tisdag 10 april. Här kommer info: Äg ditt liv – så får du mer tid, kraft och glädje Hillevi Wahl föreläser utifrån sin bok. Kommer du ihåg vem du var innan du blev allt det där som andra sa att du borde vara? Det är lätt att tappa bort sig själv i en värld full av sociala medier och förväntningar. Genom att förenkla våra liv kan vi hitta tillbaka till oss själva. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan vi äga våra liv och vår tid. ”Stressen är vår tids största glädjedödare”, säger Hillevi Wahl och bjuder på enkla tips för att stressa ner i vardagen. Hillevi Wahl är författare och inspirationsföreläsare med erfarenhet från flera perspektiv såsom arbetsglädje, livsglädje, och fysisk och psykisk hälsa. Genom sin smittande energi, starka engagemang och retoriska skicklighet blir Hillevi en fantastisk föreläsare. En sådan man gärna vill lyssna på – igen och igen. Hon berör på djupet, men blir aldrig kletig eller sentimental. Tvärtom så ligger humorn ständigt nära till hands. Hillevis berättarstil är medryckande och gör budskapet påfallande lätt att ta till sig. Samarbete med LB förlag Vill du vara säker på att få en sittplats? Boka i formuläret eller ring vår kundtjänst på telefon 08-508 30 900. Bokade platser släpps 10 minuter innan programstart. Datum Äg ditt liv Datum: 2018-04-10 Tid: 18:00 – 19:30 https://biblioteket.stockholm.se/kalender/äg-ditt-liv @louisebackelinforlag

Föreläsning Stockholms Stadsbibliotek tisdag 10 april. Här kommer info: Äg ditt liv - så får du mer tid, kraft och glädje Hillevi Wahl föreläser utifrån sin bok. Kommer du ihåg vem du var innan du blev allt det där som andra sa att du borde vara? Det är lätt att tappa bort sig själv i en värld full av sociala medier och förväntningar. Genom att förenkla våra liv kan vi hitta tillbaka till oss själva. Dessutom får vi tid över till att göra det vi verkligen längtar efter och tycker är viktigt. Först då kan vi äga våra liv och vår tid. ”Stressen är vår tids största glädjedödare”, säger Hillevi Wahl och bjuder på enkla tips för att stressa ner i vardagen. Hillevi Wahl är författare och inspirationsföreläsare med erfarenhet från flera perspektiv såsom arbetsglädje, livsglädje, och fysisk och psykisk hälsa. Genom sin smittande energi, starka engagemang och retoriska skicklighet blir Hillevi en fantastisk föreläsare. En sådan man gärna vill lyssna på - igen och igen. Hon berör på djupet, men blir aldrig kletig eller sentimental. Tvärtom så ligger humorn ständigt nära till hands. Hillevis berättarstil är medryckande och gör budskapet påfallande lätt att ta till sig. Samarbete med LB förlag Vill du vara säker på att få en sittplats? Boka i formuläret eller ring vår kundtjänst på telefon 08-508 30 900. Bokade platser släpps 10 minuter innan programstart. Datum Äg ditt liv Datum: 2018-04-10 Tid: 18:00 - 19:30 https://biblioteket.stockholm.se/kalender/äg-ditt-liv @louisebackelinforlag