Viktig fråga till alla mina smarta tjejkompisar. Bordtennis. Ping-Pong. Jag har varit runt på många företag nu och ibland ser jag ett bordtennisbord på kontoren och blir lite lycklig. För att folk glatt spelar. Under kontorstid. Hurra! Men. Det är bara killar. Hittills har jag inte sett en enda tjej. Vad beror det på? A. Är det för att kvinnor/tjejer tycker att de har för mycket att göra och inte har tid att spela bordtennis? B. Har kvinnor fel sorts kläder på sig för att studsa runt, typ högklackat eller ömtåliga kläder? C. Ockuperar männen/killarna bordet så fort det flyttar in så att tjejerna inte vågar/får en chans? D. Tror kvinnor/tjejer inte att de kan spela bordtennis? Eller tillräckligt bra? E. Eller något hel annat? Jag håller på att grubbla ihjäl mig över det här nu. Så hjälp mig att fatta.

Viktig fråga till alla mina smarta tjejkompisar. Bordtennis. Ping-Pong. Jag har varit runt på många företag nu och ibland ser jag ett bordtennisbord på kontoren och blir lite lycklig. För att folk glatt spelar. Under kontorstid. Hurra! Men. Det är bara killar. Hittills har jag inte sett en enda tjej. Vad beror det på? A. Är det för att kvinnor/tjejer tycker att de har för mycket att göra och inte har tid att spela bordtennis? B. Har kvinnor fel sorts kläder på sig för att studsa runt, typ högklackat eller ömtåliga kläder? C. Ockuperar männen/killarna bordet så fort det flyttar in så att tjejerna inte vågar/får en chans? D. Tror kvinnor/tjejer inte att de kan spela bordtennis? Eller tillräckligt bra? E. Eller något hel annat? Jag håller på att grubbla ihjäl mig över det här nu. Så hjälp mig att fatta.

Det går inte att kommentera längre.