Brené Brown har gjort det igen. Vågat dit där ingen annan går. Frivilligt. Hennes guru, som hon citerar, är Maya Angelou, och jag i min tur citerar Brené Brown i mina böcker och krönikor. Andra, återigen, präster, psykologer och författare citerar mig. Ibland känns det konstigt. Men när jag läser Trotsa Vildmarken förstår jag varför. Ibland måste man våga sig ut i det okända, ensamma, för att förstå sig själv och mänskligheten. Ibland måste man göra människor besvikna – ah, vad det svider, men det finns inget annat sätt. I alla tider har vi människor försökt föra insikterna vidare, med våra egna ord och med hjälp av andras. Det blir som en kedja av händer som håller tag i varandra över vildmarken. Det kräver mod för att på riktigt stå upp för det man tror på. Det kostar på. Men de där händerna som sträcks fram, över tid och rum, de är som livslinor. Brené Browns nya bok är som en livslina. Läs den. Den läker vingliga själar. @librisforlag @brenebrown

Brené Brown har gjort det igen. Vågat dit där ingen annan går. Frivilligt. Hennes guru, som hon citerar, är Maya Angelou, och jag i min tur citerar Brené Brown i mina böcker och krönikor. Andra, återigen, präster, psykologer och författare citerar mig. Ibland känns det konstigt. Men när jag läser Trotsa Vildmarken förstår jag varför. Ibland måste man våga sig ut i det okända, ensamma, för att förstå sig själv och mänskligheten. Ibland måste man göra människor besvikna - ah, vad det svider, men det finns inget annat sätt. I alla tider har vi människor försökt föra insikterna vidare, med våra egna ord och med hjälp av andras. Det blir som en kedja av händer som håller tag i varandra över vildmarken. Det kräver mod för att på riktigt stå upp för det man tror på. Det kostar på. Men de där händerna som sträcks fram, över tid och rum, de är som livslinor. Brené Browns nya bok är som en livslina. Läs den. Den läker vingliga själar. @librisforlag @brenebrown