Coco – en helt otroligt vacker film som jag såg med Movitz i går. Makalöst välgjord. Filmen tar upp alla de där existensiella frågorna vi så sällan pratar om. Livet och döden. Vänskap och kärlek. Operfektheten, psykisk ohälsa, musiken läkande kraft, längtan. Ont och gott. Älskar hur dödsriket ser ut. Och inser att mina bilder som jag har framme hemma, nästan som på ett modernt altare har en så viktig funktion: Så länge någon levande minns dem så finns de fortfarande kvar. Det värsta som kan hända oss är ju det: Att vi blir bortglömda. Se filmen! Starten på många fina samtal med barnen. ️

Coco - en helt otroligt vacker film som jag såg med Movitz i går. Makalöst välgjord. Filmen tar upp alla de där existensiella frågorna vi så sällan pratar om. Livet och döden. Vänskap och kärlek. Operfektheten, psykisk ohälsa, musiken läkande kraft, längtan. Ont och gott. Älskar hur dödsriket ser ut. Och inser att mina bilder som jag har framme hemma, nästan som på ett modernt altare har en så viktig funktion: Så länge någon levande minns dem så finns de fortfarande kvar. Det värsta som kan hända oss är ju det: Att vi blir bortglömda. Se filmen! Starten på många fina samtal med barnen. ️

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.