Vet du att vi presterar 500 procent bättre när vi är i ett flow? Dessutom försvinner all smärta, allt självtvivel, alla måsten. En härlig plats att vara på. En plats att längta till. Men för att komma dit måste vi få långa perioder av fokus och koncentration. Och närvaro. Alltså: Stäng av mobilen och allt blippande. Använd alla sinnen. Kreativitet och flow är bästa kompisar. Vi hittar extremt mycket flow på två platser: inom extremsporten. Och på Montessoriskolor. ️

Vet du att vi presterar 500 procent bättre när vi är i ett flow? Dessutom försvinner all smärta, allt självtvivel, alla måsten. En härlig plats att vara på. En plats att längta till. Men för att komma dit måste vi få långa perioder av fokus och koncentration. Och närvaro. Alltså: Stäng av mobilen och allt blippande. Använd alla sinnen. Kreativitet och flow är bästa kompisar. Vi hittar extremt mycket flow på två platser: inom extremsporten. Och på Montessoriskolor. ️

Det går inte att kommentera längre.