”Jag tror på att vi hämtar kraft från de saker vi älskar att göra”. Älskar att jag är med och får lovebomba min familj på Läshörnan-sidan också. Jag är larvigt mallig och tacksam över att få skriva i en så viktig och välgjord tidning. Den gamla murveln i mig slår frivolter av bra journalistik. Tillsammans blir vi bättre. ️@visionfack

”Jag tror på att vi hämtar kraft från de saker vi älskar att göra”. Älskar att jag är med och får lovebomba min familj på Läshörnan-sidan också. Jag är larvigt mallig och tacksam över att få skriva i en så viktig och välgjord tidning. Den gamla murveln i mig slår frivolter av bra journalistik. Tillsammans blir vi bättre. ️@visionfack

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.