Underbara människa. Vilken fantastisk grej du gör här och nu @jacobtenemyr . Så oerhört generöst. Tack. All kärlek. ️ @jacobtenemyr with @get_repost ・・・ Häromdagen tog jag ett beslut, ett beslut jag alltid vetat skulle vara det tuffaste att ta i mitt liv. Att ens kunna tänka mig ett liv utan det jag alltid har älskat mest, har tidigare aldrig varit på kartan. Att leva ett liv utan Ishockey. Och nu har jag tagit en time out på obestämd tid. Anledningen till det är att jag bär på en depression, eller rättare sagt jag lever med en depression, det är en del av min personlighet. I tolv års tid har jag vetat att jag när som helst, var som helst kan få en panikångestattack. Då handlar det bara om att överleva. Har spelat bort alla mina pengar, supit mig full mitt i veckorna trots att jag varken är spelberoende eller har alkoholproblem. Och att ständigt leva i en miljö och kultur omringad av människor där du ska vara tuff, inte vika ner dig och istället bara bita ihop har gjort det svårare att prata om det öppet, för vem skulle förstå? Har jag alltid tänkt. Idag sitter jag här och mår bättre än nånsin. Min räddning var att prata om det öppet. Att erkänna för familj, vänner, lagkamrater och framförallt för mig själv. Och vi måste prata mer om psykisk ohälsa i samhället och framförallt inom idrottsvärlden. Det är inte tufft att bita ihop!

Underbara människa. Vilken fantastisk grej du gör här och nu @jacobtenemyr . Så oerhört generöst. Tack. All kärlek. ️ @jacobtenemyr with @get_repost ・・・ Häromdagen tog jag ett beslut, ett beslut jag alltid vetat skulle vara det tuffaste att ta i mitt liv. Att ens kunna tänka mig ett liv utan det jag alltid har älskat mest, har tidigare aldrig varit på kartan. Att leva ett liv utan Ishockey. Och nu har jag tagit en time out på obestämd tid. Anledningen till det är att jag bär på en depression, eller rättare sagt jag lever med en depression, det är en del av min personlighet. I tolv års tid har jag vetat att jag när som helst, var som helst kan få en panikångestattack. Då handlar det bara om att överleva. Har spelat bort alla mina pengar, supit mig full mitt i veckorna trots att jag varken är spelberoende eller har alkoholproblem. Och att ständigt leva i en miljö och kultur omringad av människor där du ska vara tuff, inte vika ner dig och istället bara bita ihop har gjort det svårare att prata om det öppet, för vem skulle förstå? Har jag alltid tänkt. Idag sitter jag här och mår bättre än nånsin. Min räddning var att prata om det öppet. Att erkänna för familj, vänner, lagkamrater och framförallt för mig själv. Och vi måste prata mer om psykisk ohälsa i samhället och framförallt inom idrottsvärlden. Det är inte tufft att bita ihop!